IT Tulcea - Blog IT Zone Tulcea

itzone.tulceacomputers.ro
Cautare pe blog
Servicii IT Tulcea - itzone.tulceacomputers.roAi ajuns pe aceasta pagina probabil avand o problema cu calculatorul sau laptop-ul. Probabil sa se fi oprit brusc sau functionarea este din ce in ce mai greoaie,ori doriti sa mariti performantele sistemului dvs.

Suntem specializati in servicii IT, personalul nostru oferind servicii de înalta calitate si consultanta cu privire la modul de a preveni viitoarele probleme care apar. În plus, personalul nostru prietenos si profesional va poate raspunde la orice întrebari doriti despre serviciile noastre.

Oricare ar fi problema noi suntem onorati ca va putem fi de ajutor. Apeland la serviciile noastre calculatorul dvs. va functiona mult mai repede si mai eficient si cu sfaturile noastre speram ca puteti evita problemele ce pot aparea pe viitor.


Oferim servicii esentiale software: restabilire si reparare windows,update-uri,salvari de date,devirusare,backup, etc.

Pe partea hardware asiguram service pentru diferite modele cum ar fi:Dell, Toshiba, Fujitsu, HP (Hewlett-Packard),IBM, Acer, Sony, Compaq Presario,Asus, Lenovo, Samsung si multe altele.

Va putem instala si configura routerul pentru internetul de banda larga pe cablu sau wireless sau daca doriti conectarea mai multor calculatoare in retea,precum si securizarea retelelor impotriva virusilor,troieni,spyware.

Cu ajutorul serviciilor noastre datele dumneavoastra vor fi in siguranta si sistemul dvs. va functiona mult mai bine

09ab25ef

Stergerea fisierelor inutile din calculator
Publicat de Mihai in Intretinere calculator • 3/24/2010 18:57:40
Protectia contra virusilor
Publicat de Mihai in Protectia calculatorului • 3/24/2010 18:50:36
Instructiuni pt verificarea calculatorului de erori.
Publicat de Mihai in Intretinere calculator • 2/26/2010 17:03:37
Solutii pentru laptopul tau! Cum se intretine bateria laptop-ului.
Publicat de Mihai in Intretinere laptop • 2/26/2010 16:59:45
Servicii IT Tulcea
Publicat de Mihai in Servicii • 2/24/2010 15:02:11
Remote suport IT Tulcea - Consultanta IT Tulcea – Asistenta online Tulcea - PC suport Tulcea - Reparatii calculatoare Tulcea - Reparatii laptop Tulcea - Recuperari date Tulcea - Solutii backup Tulcea - Configurare broadband Tulcea - Upgrade PC Tulcea